2 Comments

 1. Mariette van Loon
  25/03/2019 @ 13:28

  Hi Mitu,

  Leuk om over je kwaaltjes te lezen … ik had ze ook, tot ik in december mijn dochtertje kreeg. Ben super gelukkig! 🙂
  En alles kwaaltjes zijn weer over …. behalve de constipatie. Dat is bij mij zelfs nog een graadje erger geworden, dankzij de borstvoeding en de hormonen die daarbij horen.
  Van de lactatiedeskundige heb ik gelukkig heel goede tips gekregen om het allemaal een beetje gemakkelijker te maken.
  Ik herken al je tips. En vooral de Psylliumvezels helpen bij mij ook heel erg goed. Maar ook magnesium helpt de darmen om extra water op te nemen. Ik neem meestal een combi van de vezels met magnesium.
  En ik zweer ook bij havermout met veel lijnzaad in de ochtend.

  Heb net je heerlijke courgettebrownie weer uit de oven gehaald, mmmmmhhh genieten!

  Groetjes, Mariëtte

  • Mitu's Meatless Food
   02/04/2019 @ 09:19

   Hi Mariëtte,
   gefeliciteerd met de geboorte van je dochter. Wat ontzettend leuk en ik wens jullie veel geluk. Lekker genieten! 🙂
   Grappig dat je veel herkent. Oeh, constipatie.. Als dat erger wordt, maak je me niet blij! Wel goed om te weten dat de lactatiedeskundige daar ook over kan informeren, thanks! En magnesium toevoegen aan psyllium ga ik onthouden! Momenteel heb ik er helemaal geen last meer van, maar in juli beval ik en je weet het maar nooit daarna! Havermout en lijnzaad is hier ook vaste prik – afgewisseld met volkorenboterhammen en pindakaas 😉
   Veel liefs,
   Mitu

Close