Een leuke samenwerking met Mitu’s Meatless Food aangaan?

Iets opsturen?

Wil je namens jouw merk of bedrijf een pakketje opsturen? Ik sta er zeker voor open om nieuwe veganfriendly en duurzame producten uit te proberen en eventueel onder de aandacht te brengen. Het verzenden is vrijblijvend – ik kan geen garantie geven dat er een artikel verschijnt. Verder zal ik het product naar eerlijkheid beoordelen.

Adverteren?

Een plekje op mijn website in de vorm van een geschreven artikel, een video, foto of banner? Stuur een mail naar info@mitusmeatlessfood.com om te vragen naar de mogelijkheden.

Diensten

Je kunt me benaderen voor interviews, het geven van kookworkshops of bijvoorbeeld lezingen.

Horeca / restaurants

Nog geen vegan op de kaart, maar je wilt dit wel graag? Advies nodig? Of een compleet samengestelde kaart door Mitu’s Meatless Food die aansluit op de wensen van het restaurant? Neem contact met me op via info@mitusmeatlessfood.com en we bespreken de mogelijkheden.

Particulier: jij wilt vaker plantaardig of gezonder eten?

Sinds ik dit blog ben gestart ben ik regelmatig gevraagd weekmenu’s op te stellen. Wil jij:

  • Vaker veganistisch eten, maar je weet niet hoe?
  • Voedzaam en gezond nummer 1 prioriteit geven in jouw gerechten?

Ik kan je daarbij helpen. Ik maak weekmenu’s compleet naar jouw wensen, inclusief een boodschappenlijst. Ook hiervoor kun je contact met me opnemen via de mail, dan bespreken we de mogelijkheden (afspraken kunnen ook in persoon of via Skype).

Catering in Zwolle voor groepen tot 15 personen

Heb je een leuk feestje en wil je verzorgd worden met heerlijke veganistische hapjes? Mitu’s Meatless Food kan je daar natuurlijk perfect bij helpen. Je kunt me mailen met je gegevens (wensen, datum, aantal personen, wat voor soort hapjes) of gewoon vrijblijvend je vraag stellen. Ik kan je niet garanderen dat er op gevraagde datum ruimte is voor catering.

Contactgegevens

E-mail: info@mitusmeatlessfood.com

KvK: 69126534

 

 

 

Close