Kokosyoghurt met kersen & gebakken banaan

Een kind kan de was doen – want dit is het makkelijkste recept ooit en tegelijkertijd een van de lekkerste! Kokosyoghurt met kersen en gebakken banaan. Gelukkig hoeft lekker eten niet moeilijk of uitgebreid te zijn. Vier simpele ingrediënten en je bent zo klaar.

Hemels

Zo proeft het. Al bij de eerste hap. Dat fluweelzachte, licht zoete en romige van de kokosyoghurt met warme en zoete kersen.. En on top of it all gebakken banaan met een vleugje kaneel.. Neem een hap met alle 3 op je lepel en je weet niet wat je mee maakt.

Voor elk moment

Ik wil niet eens proberen de smaak te omschrijven: je moet het gewoon proberen. En waarom zou je niet? Dit receptje is voor mij perfect als ontbijt, lunch, toetje of lekkere trek. Wanneer jij zin hebt in een reep chocola of iets anders zoets – maak dan deze yoghurt bowl en verwen je zelf guilt free. Ik laat je niet langer wachten. In 6 minuutjes kun je al smullen.

Recept kokosyoghurt met kersen en gebakken banaan
  • 6 Eetlepels kokosyoghurt (Merk Koko Dairy Free, Jumbo)
  • 125 Gram diepvries kersen
  • 1 Banaan door de helft gesneden
  • Kaneelpoeder
Bereiding

Maak de bevroren kersen goed heet in een steelpannetje. Doe dit op redelijk laag vuur in een minuut of 5. Doe als nodig een scheutje water erbij zodat het niet aanbrandt. Bak de banaan in een koekenpan met een beetje kokosolie en kaneelpoeder tot de banaan goudbruin is. Serveer alles bij elkaar.

And enjoy your guilt free treat!