Rechten

Alles wat je op www.mitusmeatlessfood.com ziet, is gemaakt en geschreven door mij. Elk recept heb ik met veel liefde gemaakt en elk artikel met plezier geschreven. Ook heb ik veel tijd gestoken in het bedenken van de recepten en bij het maken van de foto’s. Wat je terug ziet op deze website is een weerspiegeling van mijn passie en liefde voor schrijven, koken, fotograferen en onderwerpen die mij dichtbij het hart liggen. Het is daarom niet te bedoeling zonder toestemming content te gebruiken. Wil je een recept of artikel gebruiken om een bepaalde reden? Dit kun je doen door toestemming te vragen via info@mitusmeatlessfood.com.

Samenwerkingen

Op www.mitusmeatlessfood.com zul je alleen samenwerkingen met bedrijven tegenkomen waar ik volledig achter sta. Ik ga geen samenwerkingen aan met bedrijven en merken waar ik zelf niks mee of producten die ik niet lekker vind. Mocht ik wel over een product schrijven naar aanleiding van een samenwerking – dan zul je altijd mijn eerlijke mening lezen.

Wil jij een leuke samenwerking aangaan?

Leuk! Laat me via een mail weten wat het idee of project is. Lees ook hier welke mogelijkheden voor samenwerkingen er allemaal zijn.

 

Close