2 Comments

 1. Irene
  07/05/2018 @ 13:06

  Hmmmmmmmmm heerlijk! Ik ga voor nummer twee en drie. Misschien moet ik toch maar eens vanille gaan kopen, maar het is zo prijzig!! Ik volg je al een tijdje en ik verbaas me er al een tijdje over hoe productief jij bent 😀

  Overigens, ik vind bevroren aardbeien niet zo lekker, is dat anders als je ze bijvoorbeeld door de nicecream heen doet?

  Bedankt voor je eindeloze inspiratie!

  • Mitu's Meatless Food
   07/05/2018 @ 13:51

   Hi Irene, zo leuk om te horen dat je me al een tijdje volgt! Verse vanille is inderdaad prijzig, maar ik bedoel vanille extract en dat is vloeibaar uit een flesje. Dr. Oetker heeft het bijvoorbeeld en een flesje kost 90 cent, ideaal toch?! Geeft een heerlijke smaak. En ik snap wat je bedoelt mbt bevroren aardbeien, maar in nicecream is het juist heerlijk. Het proberen waard 😉 X Mitu

Close