Straciatelle DeLuxe

Eerder deelde ik al mijn zelfgemaakte stracciatella yoghurt met je. Ik doe het nog een keer, maar nu DeLuxe versie: met fruit en extra veel geraspte pure chocola!

Make it your own

Natuurlijk kun je gewoon stracciatella yoghurt in de supermarkt kopen. Maar de zelfgemaakte is lekkerder en puurder. Bovendien weet je zo beter wat erin gaat. En als klap op de vuurpijl: verse vanille! Hoe lekker is dat? Ik ben grote fan. Op de foto zie je trouwens vanille aroma, dat klopt. Ik vind het lekker om af te wisselen met verse vanille stokjes & als ik dat niet in huis heb, ga ik voor vanille aroma. Beide zijn lekker en een must have in huis.

Kokosyoghurt

Dat is het geheim van de lekkerste stracciatella yoghurt! Ja ja, i know: ik heb al nu al best vaak gezegd in mijn blogs. Het is licht zoet, romig en voelt als fluweel op je tong. Echt, het is lekker. Veel lekkerder dan koemelk yoghurt.

Gebruik dus verse vanille of vanille aroma. Haal kokosyoghurt en extra pure chocolade van 72% in huis en geniet! Daarnaast ben je volledig plantaardig aan het eten: met verse vanille erbij is dit je vegan versie van stracciatella yoghurt and it’s goooood!

Recept Stracciatella DeLuxe

Bereidingstijd :  5-10 min

Benodigdheden: grove of fijne rasp (naar voorkeur)

Ingrediënten voor 2 personen:

  • Vanille stokje of paar druppels vanille aroma (Jumbo of Albert Heijn)
  • 300-400 Gram (kokos)yoghurt (merk Koko dairy free, Jumbo)
  • 20 Gram pure chocolade 72%, geraspt.
  • Blauwe bessen
  • Kiwi in stukjes gesneden

Roer de verse vanille door de yoghurt heen of gebruik een paar druppels vanille aroma. Doe alle andere ingrediënten in een kom en geniet van je ontbijt of gezonde toetje!

Made with love – xoxo –

Facebook Comments